100 години Добро поле

4х4.мк Тим 100 години Добро поле
Зборно место Б.С. Макпетрол Автокоманда, петок, 14.09.2018, 17:00 часот
Тргнување Новаци, сабота, 15.09.2018, 08:00 часот
Траса Новаци-Добро Поле-Зовиќ-Кајмакчалан/Пелистер-Скопје
Должина 540 км.
Асфалт 380 км.
Беспаќа 160 км.
Пешачења Индивидуални кратки прошетки и берење чаеви
Тежина 3 / 4 ( средно / тешко )
Категорија Авантура / Предизвик
Времетраење Викенд
Терен Шумски патишта, на места камења, стрмнини и вододерини
Временска прогноза Информирај се тука
Сместување Старавина / Зовиќ
Храна Индивидуално
Учество Прифатена пријава за учество, 4х4 возила со минимум АТ (all terrain) пневматици и редуктор
Опрема Препорачана опрема од Правилникот за учество
Котизација 900,00 МКД
Надморска висина Мин. 247 мнв. Макс. 2.520/2.601 мнв.
Пријавување contact@4×4.mk    пријава за учество заклучно со четврток, 06.09.2018 24:00 часот. Бројот на возила и учесници е ограничен

Спосок на пријавени учесници

Р.бр. Возач Совозач Патник
Сместување
Возило
1. Владо Виктор Toyota Land Cruiser 3.0 TD
2. Љупчо Данчо Toyota Land Cruiser 4.2 D
3. Ристо Туто Тупурко
Nissan Patrol 2.8 TD
4. Трајче Андреј
Nissan Patrol 3.0 TD
5. Мишко Златко Лазе
Nissan Patrol 3.0 TD
6.
7.
8.