4х4.мк ТимИлинден – off road experience / 31.07 – 02.08.2021
Зборно местоБ.С. Макпетрол Автокоманда, сабота, 31.07.2021, 08:00 часот
ТрасаСкопје-К.Паланка-Пехчево-Скопје
Должина500 км.
Асфалт250 км. 
Беспаќа250 км.
ПешачењеИндивидуални кратки прошетки
Тежина3 / 4 ( средно / тешко )
КатегоријаАвантура / Предизвик
Времетраење3 дена – продолжен викенд
ТеренШумски патишта, на места камења, стрмнини и вододерини
Ќе посетимеСабота, 31.07. – Зебрњак, Св. Ѓорѓи-Старо Нагоричане, Пелинце, Кокино , Цоцев камен, Куклица, Биљино брдо, Манастир Св. Јоаким Осоговски
Недела, 01.08. – Калин камен, Руен, Царев врв, Пониква, Туртел, Бел камен, Голак, Пехчево
Понеделник, 02.08. – Кадиица, Ченгино кале, Клепало, Равна река
СместувањеСабота, 31.07. – Хотел Манастир Св. Јоаким Осоговски, Крива Паланка – спиење со појадок
Недела, 01.08 – Хотел Гогов, Пехчево – спиење со појадок
ХранаИндивидуално, ручек на терен, вечера по избор
Котизација за учествоДополнително
ЗабелешкаБројот на учесници е ограничен на 10 возила
УчествоПравилник за учество.docx
Временска прогнозаДополнително
Надморска висинаМин. 250 мнв. Макс. 2.251 мнв.
Рок за пријавувањеПеток, 16.07.2021 до 24:00 часот на contact@4×4.mk
ПријавувањеПРИЈАВА ЗА УЧЕСТВО 1.1.docx
НапоменаВашата флексибилност и опуштеност е од суштинско значење во справување со неочекувани настани, како што се промени на маршрутата поради временски услови или оштетени патеки, дефекти на возила или други настани надвор од наша контрола. Разбирањето и толеранцијата се клучни за доброто расположение на турнејата.