4х4.мк Тим Крушевска Република, 21-23 Декември 2018
Зборно место Бензинска пумпа Макпетрол-Автокоманда
Тргнување Петок, 21.12.2018 во 18:00 часот
Траса Скопје-Крушево-Демир Хисар-Крушево-Прилеп-Скопје
Вкупна должина 450 км
Безпаќа 100 км
Асфалт 350 км
Пешачење Индивидуални кратки прошетки
Тежина 2/3 (Лесно / Средно)
Категорија Семејна / Авантура
Терен Шумски патишта, кал и снег
Времетраење Викенд
Временска прогноза Информирај се тука
Сместување 21.12.2018 Петок-сместување и вечера дополнително
22.12.2018 Сабота-појадок и вечера дополнително
23.12.2018 Недела-појадок и ручек, дополнително
Храна Сабота, 22.12.2018 ручек-индивидуално
Трошоци Индивидуално
Учество Прифатена пријава за учество, 4х4 возила со минимум АТ (all terrain) пневматици и редуктор
Опрема Препорачана опрема од правилникот за учество
Котизација Нема
Надморска висина Мин. 246 мнв – Макс. 1.470 м н.в
Пријавување contact@4×4.mk   пријава за учество заклучно со четврток, 06.12.2018 24:00 часот. Бројот на возила и учесници е ограничен

Спосок на пријавени учесници

Р.бр. Возач Совозач Патник
Патник
Возило
1. Никола Nissan Patrol 2.8 TD
2. Ристо Туто Nissan Patrol 2.8 TD
3. Љупчо Лидија
Toyota Land Cruiser 4.2 D
4.
5.
6.
7.
8.